Deprecated: class-phpmailer.php is deprecated since version 5.5.0! Use wp-includes/PHPMailer/PHPMailer.php instead. The PHPMailer class has been moved to wp-includes/PHPMailer subdirectory and now uses the PHPMailer\PHPMailer namespace. in /vol/sites/1097.aws3.isx.dk/wp-includes/functions.php on line 4964
Persondatapolitik | Brdr. Andersen A/S

Persondatapolitik for Brdr. Andersen A/S

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig

Når vi har kontakt til dig som kunde, indsamler og behandler vi typisk følgende typer af oplysninger: Navn, telefonnummer, e-mail og adresse. Det vil typisk være i forbindelse med kontakt med dig med henblik på at levere en aftalt service.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, så vi kan komme i kontakt med dig, og få de oplysninger omkring dig, der er nødvendige for, at vi kan udføre en aftalt service hos dig.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Vi videregiver udelukkende dine oplysninger til tredjepart, hvis det har betydning for, at vi kan udføre den aftalte service hos dig. Vi videregiver ikke dine oplysninger til andre med henblik på markedsføring eller lignende.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Anden videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail end den nævnte, vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til brdr@brdr.dk  Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at kontakte Datatilsynet.